Smartlarm

Smartlarm

Denna har vi bara i svart modell.

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Äntligen ett överfallslarm som är som en fröjd för ögat. Detta är ett unik överfallslarm som skiljer sig från mängden. Den saknar den traditionella kedjan/splinten som man ska dra i för att aktivera larmet vi ett ev överfall.

Det som gör detta överfallslarm unikt är att du aktiverar den genom att trycka ihop båda sidorna samtidigt. När larmet väl är aktiverat så kan avaktivera den genom att trycka på knappen längs ner. Knapparna är snyggt inbyggda i designen och man får känslan av att larmet är i ett enda stycke utan några knappar.

Detta är inte bara ett överfallslarm utan en modern accessoar som du kan fästa i bältet, väskan eller på valfri plats. Den har en bältesklämma på baksidan så att du lätt kan fästa den på valfritt ställe.

Detta överfallslarm lämpar sig mycket bra till den modemedvetna personen men lämpar sig mycket väl till t.ex. sjukvårdspersonal, vårdare, eller på andra stället där man har nytta av ett enkelt snyggt och pålitligt överfallslarm.

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med den på dina resor och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.

Storlek: 79 x 45 x 18mm
Ljudnivå: 120+ Decibel
Batteri: 3 x LR44 (AG13 batterier ingår)

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Smartlarm
Description
Smartlarm
Product Options
#OptionPrice
11SEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Smartlarm 1 @ SEK199,00