Överfallslarm mus

Överfallslarm mus

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Söt liten nyckelrings överfallslarm i form av en mus med inbyggt ficklampa och med panik tryckknappsaktivering. Låt inte dess söta yttre lura dig detta är ett mycket effektivt överfallslarm som överraskar angriparen! Larmet har ett inbyggt larm på 110 decibel inom sig som gör att du kan få uppmärksamhet och hjälp i en utsatt situation.

Detta larm har inbyggt ficklampa som du kan använda när du t.ex. kommer hem sent och ska hitta nyckelhål eller bara vill ha det lite ljusare när du passerar en mörk gränd. Vid alla överfall så är det mycket viktigt att överraska och förvirra din angripare och det är där detta högt tjutande överfallslarm kommer in i bilden. Detta larm garanterar inte att du klarar dig undan från överfall eller våldtäkt men det höga tjutet skrämmer eventuella angripare och drar till sig uppmärksamhet och kan ge dig de dyrbara sekunderna du behöver för att kunna komma undan.

Larmet levereras med en kort kedja så du kan fästa larmet där du känner att du bäst kan aktivera det vid behov, t.ex. på väskan, i blixtlåset, på cykeln eller i nyckelknippan. Överfallslarmet aktiveras när du separerar musen från sprinten eller via en ”Panik knapp” tryckknappsaktivering och då tjuter den högt. Du stänger av larmet genom att trycka tillbaks sprinten som är fäst i kedjan.

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med den på dina resor och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.
Ett kamouflerat överfallslarm passar alla åldrar och larmet kan användas om och om igen. Tänk på att testa larmet periodvis och byt batteriet vid behov så ditt överfallslarm alltid är redo!

Storlek: 70mm x46mm x 25mm.
Ljudnivå: 110 Decibel
Batteri: 2 x AAA batterier (ingår)

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Överfallslarm mus
Description
Överfallslarm mus
Product Options
#OptionPrice
11SEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Överfallslarm mus 1 @ SEK199,00