Överfallslarm med LED

Överfallslarm med LED

Just nu har vi bara rosa på lager.

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Överfallslarm med LED lampa med en väldigt hög signal. Cooper överfallslarmet har ett inbyggt larm på 130 decibel inom sig som tjuter väldigt högt och gör att du kan få uppmärksamhet och hjälp i en utsatt situation. Detta larm har även inbyggt LED ficklampa som lyser starkt som du kan använda när du t.ex. kommer hem sent och ska hitta nyckelhål eller bara vill ha det lite ljusare när du passerar en mörk gränd.

Vid alla överfall så är det mycket viktigt att överraska och förvirra din angripare och det är där detta högt tjutande överfallslarm kommer in i bilden. Detta larm garanterar inte att du klarar dig undan från överfall eller våldtäkt men det höga tjutet skrämmer eventuella angripare och drar till sig uppmärksamhet och kan ge dig de dyrbara sekunderna du behöver för att kunna komma undan.

Överfallslarmet levereras med en kort kedja och ett handledssnöre så du kan fästa larmet där du känner att du bäst kan aktivera det vid behov, t.ex. på väskan, i blixtlåset, på cykeln eller i nyckelknippan. Överfallslarmet aktiveras när du separerar den från sprinten. Du stänger av larmet genom att trycka tillbaks sprinten som är fäst i kedjan. Den inbyggda LEDlampan tänds via en tryckknappsaktivering och lyser med ett klart starkt sken.

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med den på dina resor och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.
Storlek: 62mm x 38mm x 20mm
Ljudnivå: 130 Decibel
Batteri: 3 x LR44 batterier (ingår)

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Överfallslarm med LED
Description
Överfallslarm med LED
Product Options
#OptionPrice
1RosaSEK199,00
2SvartSEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Överfallslarm med LED