Överfallslarm Lovebling

Överfallslarm Lovebling

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Överfallslarm i form av ett vackert hjärta med massor av bling bling! Detta är ett överfallslarm som är ett måste för alla trendiga människor oavsett ålder!

Love Bling Larm är inte bara vacker utan även mycket effektiv med sina 125 decibel som är inbyggt i larmet. Det extremt höga tjutet på 125 db överraskar och skrämmer eventuella angripare och drar till sig uppmärksamhet.

Vid alla överfall så är det mycket viktigt att överraska och förvirra din angripare och det är där detta högt tjutande överfallslarm kommer in i bilden. Detta larm garanterar inte att du klarar dig undan från överfall eller våldtäkt men det höga tjutet skrämmer eventuella angripare och drar till sig uppmärksamhet och kan ge dig de dyrbara sekunderna du behöver för att kunna komma undan.

Love Bling Larm levereras med en kort kedja så du kan fästa larmet där du känner att du bäst kan aktivera det vid behov, t.ex. på väskan, i blixtlåset eller i nyckelknippan. Överfallslarmet aktiveras när du separerar hjärtat från sprinten och då tjuter den högt. Du stänger av larmet genom att trycka tillbaks sprinten som är fäst i kedjan. Överfallslarmet har även en på/av knapp på sidan så att du kan stänga av larmfunktionen ifall du vistas i miljöer där du absolut inte råka ut för att av misstad dra ut sprinten och sätta igång larmet.

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med den på dina resor och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.

Ett kamouflerat överfallslarm blir inte vackrare än så här och den passar alla åldrar. Larmet kan användas om och om igen. Tänk på att testa larmet periodvis och byt batteriet vid behov så ditt överfallslarm alltid är redo!

Storlek: 69 x 45 x 12mm
Ljudnivå: 125 Decibel
Batteri: 2 x LR44 (AG13 batterier ingår)

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Överfallslarm Lovebling
Description
Överfallslarm Lovebling
Product Options
#OptionPrice
11SEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Överfallslarm Lovebling 1 @ SEK199,00