Överfallslarm Dalmatin

Överfallslarm Dalmatin

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Överfallslarm – För personligt bruk i nödsituationer med en snygg design i form av en dalmatinhund för att uppmuntra yngre och barn att använda överfallslarm. Låt inte dess söta yttre lura dig detta är ett mycket effektivt överfallslarm som överraskar angriparen! Larmet har en kraftfull 130 decibel siren inom sig som gör att du kan få uppmärksamhet och hjälp i en utsatt situation.

Statistik visar att det är mycket viktigt vid alla överfall att överraska och förvirra sin angripare och det är där detta högt tjutande överfallslarm kommer in i bilden. Detta larm garanterar inte att du klarar dig undan från överfall eller våldtäkt men det höga tjutet skrämmer eventuella angripare och drar till sig uppmärksamhet.

Larmet levereras med en kort kedja och en karbinhake så du kan fästa larmet där du känner att du bäst kan aktivera det vid behov t.ex. på väskan, i blixtlåset eller i nyckelknippan. Överfallslarmet aktiveras när du separerar dalmatinen från sprinten och då tjuter den högt.

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med på dina resor och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.

Ett kamouflerat överfallslarm blir inte mycket sötare än så här och passar alla åldrar. Larmet kan användas om och om igen. Tänk på att testa larmet periodvis och byt batteriet vid behov så ditt överfallslarm alltid är redo!

Storlek: 72x35x40mm
Ljudnivå: 130 Decibel
Batteri: 4 x LR44 (AG13) batterier (ingår)

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Överfallslarm Dalmatin
Description
Överfallslarm Dalmatin
Product Options
#OptionPrice
11SEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Överfallslarm Dalmatin 1 @ SEK199,00