Överfallslarm armband

Överfallslarm armband

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Traditionella överfallslarm / personlarm är utformade så att de behöver bäras för hand eller fästas på t.ex. bältet, ryggsäcken. Vrist överfallslarmet är väldigt unik då den ser ut som en klocka och är utvecklad för att på ett diskret sätt bäras på handleden som en vanlig klocka. Du kan ha överfallslarmet med ”klockan” neråt eller uppåt och med ”klockan” neråt så syns det knappast.
Vrist överfallslarmet är utvecklat som ett hands fri system vilket kan ge dig en ökad personlig säkerhet utan att den hindrar dig från att utföra någon verksamhet eller aktivitet. Viktigast av allt, den är väldigt kraftfull med 130 db siren och kan påkalla allmänhetens uppmärksamhet och även skrämma bort gärningsmannen vid attack.

Vrist överfallslarmet är alltid tillgänglig på din handled och den är idealisk vi löpning I mörker eller hundpromenader. Håll knappen på ovansidan intryckt och larmet aktiveras. Håll knappen på undersidan intryckt och larmet avaktiveras. Larmet kan väldigt enkelt tas bort när de inte längre behövs genom att du drar isär kardborrbandet. Bandet kan justeras och passar de flesta handleder.

Vrist överfallslarmet är ett personligt larm som är utvecklad för den aktive t.ex.
Löpare
Ungdomar
Nattpromenerar
Ensamarbetande
Vårdare
Hundpromenader
Skogsvandrare
Personer som är i behov av läkarvård och behöver påkalla uppmärksamhet snabbt
Sjuksköterskor
Brevbärare och många fler kan ha stor nytta av vrist överfallslarmet!

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med den på dina resor och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.
Ett överfallslarm passar alla åldrar och larmet kan användas om och om igen. Tänk på att testa larmet periodvis och byt batteriet vid behov så ditt överfallslarm alltid är redo!

Storlek: Justerbar kardborrband
Ljudnivå: 130 Decibel
Batteri: 2 x LR44 (AG13 batterier ingår

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Överfallslarm armband
Description
Överfallslarm armband
Product Options
#OptionPrice
11SEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Överfallslarm armband 1 @ SEK199,00