Medlemserbjudande

TILL  FÖRETAG


FÖRETAG

En fräsch miljö verkar för bättre produktivitet på företaget där anställda kan fokusera på sitt jobb. Där kunder och besökare välkomnas i trevliga och rena lokaler.

Vi tar hand om allt ni behöver hjälp med t.ex. bemanning, städning, fönsterputsning, fastighetsskötartjänster m.m. Det är ert företagsbehov som styr vårt tjänsteutbud.

Vår personal är utbildade, pålitliga och håller en hög servicegrad när de uträttar tjänster hos er.

Vi ger dig som företagskund:

  • 25 % rabatt första månaden vid tecknande av städavtal
  • Ni får en personlig och serviceminded kontaktperson
  • Du får bra och förmånliga rabatterbjudanden
  • Trygghet (noggrant utvalda samarbetspartners som är redo att hjälpa dig)
  • En kontakt – All kompetens

Så här arbetar vi på Hjälp idag med företag:

  • Vi på Hjälp idag vet att varje företag är unikt. Därför är det viktigt att utforma servicerutiner som passar för er. Tillsammans går vi igenom era lokaler och sätter oss in i ert arbete.
  • Utifrån era önskemål skapar vi de servicerutiner som passar er. Det som vi sedan gemensamt har kommit överens om skrivs sedan ner i en arbetsplatsbok. Vi utgår sedan efter arbetsplatsboken men är självklart flexibla vid eventuella förändringar. I arbetsplatsboken står det hur ofta och noggrant lokalerna skall städas, med vilka metoder och medel som skall användas.
  • När vi från början får reda på era förväntningar, kan vi sedan uppfylla era behov. Och självklart får ni en egen kontaktperson som hjälper snabbt och smidigt med allt som rör er verksamhet + fritid.

Vi kan även erbjuda avtal för företag som vill erbjuda sina anställda tjänster som en löneförmån.Det är kostnadsneutralt för företaget och en mycket uppskattad förmån.

Hjärtligt välkomna till Hjälp idag. Kontakta oss redan idag så sätter vi oss ner tillsammans och skräddarsyr ett upplägg som passar just dig/er på telefon 031-7629999 eller Maila till kontakt@hjalpidag.se

Hjälp idag är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner kronor, har F-skattsedel och är momsregistrerade.

Jag vill bli uppringd

* anger obligatoriska fält