Kundinfo

TILL PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

PRIVATPERSONER

Huset är smutsigt och stökigt, barnen skall hämtas på dagis och dessutom glömde du ta fram maten från frysen som ni skulle ha till middag. Och när hade du tänkt hinna läsa den där boken du lånade för en månad sedan?

Ofta finns det alldeles för många måsten att göra när man kommer hem.

Vår personal arbetar under strikt sekretess och du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Det mest förmånliga är att bli ABONNEMANGSKUND eller MEDLEM hos Hjälp idag. Där tilldelas ni en personlig KONTAKTPERSON som ger er förmånliga rabatter samt tillgång till ett enormt tjänsteutbud.

FÖRETAG

En fräsch miljö verkar för bättre produktivitet på företaget där anställda kan fokusera på sitt jobb. Där kunder och besökare välkomnas i trevliga och rena lokaler.

Vi tar hand om allt ni behöver hjälp med t.ex. bemanning, städning, fönsterputsning, fastighetsskötartjänster m.m. Det är ert företagsbehov som styr vårt tjänsteutbud.

Vår personal är utbildade, pålitliga och håller en hög servicegrad när de uträttar tjänster hos er.

Vi utför t.ex. trappstäd,kontorsstädning,byggstädning, dagis/skolstäd, butik/restaurangstäd

Vi ger dig som företagskund:

  • 25 % rabatt första månaden vid tecknande av städavtal
  • Ni får en personlig och serviceminded kontaktperson
  • Du får bra och förmånliga rabatterbjudanden
  • Trygghet (noggrant utvalda samarbetspartners som är redo att hjälpa dig)

Så här arbetar Hjälp idag

1.       Vi vet att varje företag är unikt. Därför är det viktigt att utforma servicerutiner som passar för er. Tillsammans går vi igenom era lokaler och sätter oss in i ert arbete.

2.       Utifrån era önskemål skapar vi de servicerutiner som passar er. Det vi har kommit överens om skrivs i detalj ner. Sedan utgår vi ifrån det vi har kommit överens om men är självklart flexibla vid eventuella förändringar. Vi skriver också ner hur ofta och hur noggrant lokalerna skall städas och vilka metoder och medel som skall användas.

3.       När vi från början får reda på era förväntningar kan vi sedan uppfylla era behov. Med en klar och tydlig arbetsbeskrivning vet vi att arbetet blir rätt utfört. Ju bättre förarbete desto lättare för oss att uppfylla era förväntningar.

Vi kan även erbjuda avtal för företag som vill erbjuda sina anställda tjänster som en löneförmån. Det är kostnadsneutralt för företaget och en mycket uppskattad förmån.

Hjärtligt välkomna till Hjälp idag. Kontakta oss redan idag så sätter vi oss ner tillsammans och skräddarsyr ett upplägg som passar just dig/er på telefon 031-7629999 eller Maila till kontakt@hjalpidag.se

Hjälp idag AB är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner kronor, har F-skattsedel och är momsregistrerade.