Fin panda

Fin panda

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Överfallslarm i form av en söt panda! Låt inte dess söta yttre lura dig detta är ett mycket effektivt överfallslarm som överraskar angriparen! Larmet har ett inbyggt larm på 100 decibel inom sig som gör att du kan få uppmärksamhet och hjälp i en utsatt situation.

Vid alla överfall så är det mycket viktigt att överraska och förvirra din angripare och det är där detta högt tjutande överfallslarm kommer in i bilden. Detta larm garanterar inte att du klarar dig undan från överfall eller våldtäkt men det höga tjutet skrämmer eventuella angripare och drar till sig uppmärksamhet och kan ge dig de dyrbara sekunderna du behöver för att kunna komma undan.

Larmet levereras med en kort kedja så du kan fästa larmet där du känner att du bäst kan aktivera det vid behov, t.ex. på väskan, på cykeln eller i nyckelknippan. Överfallslarmet aktiveras när du separerar pandan från sprinten och då tjuter den högt. Du stänger av larmet genom att trycka tillbaks sprinten som är fäst i kedjan.

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med på dina resor och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.
Ett kamouflerat överfallslarm blir inte mycket sötare än så här och passar alla åldrar. Larmet kan användas om och om igen. Tänk på att testa larmet periodvis och byt batteriet vid behov så ditt överfallslarm alltid är redo!

Storlek: 47x73x62mm
Ljudnivå: 100 Decibel
Batteri: 3 x AG13 batterier (ingår)

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Fin panda
Description
Fin panda
Product Options
#OptionPrice
11SEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Fin panda 1 @ SEK199,00