Blixtrande överfallslarm

Blixtrande överfallslarm

 

Kampanj: Köp 4 valfria larm och få 20% rabatt och gratis frakt!

 

Liten snygg och effektiv överfallslarm med högt tjut och blixtrande ljus!

Personligt överfallslarm med inbyggd ficklampa och med panik tryckknappsaktivering. Tryck in knappen på sidan för att aktivera LED lampan. Tryck in knappen på ovansidan för panik/testa larm funktionen och då tjuter det högt. Du kan även aktivera larmet genom att rycka i larmtråden.

Hur använder jag detta överfallslarm?
1. Vid överfall: Ryck i larmtråden för att aktivera larmet. Tjutet och blinkandet skrämmer förhoppningsvis iväg angriparen.
2. Håll in knappen för aktivering av larmet när du t.ex. vill skrämma bort något djur eller annat mindre hot.
3. Inbrottslarm: Ifall du fäster en av larmets fästanordningar på t.ex. insidan av dörrhandtaget eller fönstret och den andra anordningen på väggen bredvid så aktiveras överfallslarmet då sprinten lossnar från larmanordningen. På detta vis har du har skapat dig ett mindre hemlarm som försäkrar dig om att ifall någon försöker ta sig in så hör du det garanterat! Du kan även göra så ifall du är på t.ex. vandrarhem, ute och tältar eller på mindre hotell.
4. Ficklampa: Håll sidoknappen intryckt för aktivering av LED lampan.

Mini strobe överfallslarmet levereras med en stark lina med karbinhake, ett bältesklipp och väggfäste så du kan skruva upp den på väggen hemma så du kan även använda den som ”villalarm”. Tänk på att fästa larmet där du känner att du bäst kan aktivera det vid behov, t.ex. på väskan, på cykeln, fickan, bältet eller i nyckelknippan.

Eftersom överfallslarm inte klassas som vapen så kan du därmed fritt ta med den på dina resor, och därmed öka din säkerhet när du besöker nya och okända platser.

Egenskaper
Storlek: 75 x 44 x 30mm
Ljudnivå: 105 Decibel
Batteri: 1 x AA (batterier ingår ej)
Garanti: 1 års garanti

 

←Tillbaka till larmen

 

Sku
Blixtrande överfallslarm
Description
Blixtrande överfallslarm
Product Options
#OptionPrice
11SEK199,00
Shipping
Shipping Rate: A
Order Blixtrande överfallslarm 1 @ SEK199,00