Ekonomi

Ekonomi

Våra kompetenta och utvalda hjälppartners inom ekonomi kommer att göra allt för att skräddarsy rätt lösning för dig. Oavsett om du är privatperson eller företag.

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Hjälp idag erbjuder både företag och privatpersoner ett enormt utbud av tjänster inom ekonomi. Våra kompetenta och utvalda samarbetspartners inom ekonomi kommer att göra allt för att skräddarsy rätt lösning dig eller ditt företag.

Vi sköter hela eller delar av ert bolags ekonomi och administration från löpande redovisning till bokslut, löner, rapporter och deklarationer. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vårt mål är att förenkla och förbättra hela ekonomiprocessen för ert företag så att ni får tid att fokusera på det ni är bra på, samtidigt som ni stärker kontrollen över er ekonomi.

Att vi strävar efter att göra det så kostnadseffektivt som möjligt är bara en bonus för dig.

BOKFÖRING

Löpande bokföring månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Helt enkelt det som passar ert företags behov. Momsavstämning, redovisning till skatteverket m.m.

BOKSLUT

När räkenskapsåret är slut sammanställs året. Om ni önskar kan ni välja att ha periodbokslut. Vi arbetar förebyggande och granskande så att vi kan lämna ett väl förberett material till revisorerna.

ÅRSREDOVISNING

Årsredovisningen är en slutprodukt av årsbokslutet och är företagets ansikte utåt. Denna skickas till bolagsverket och kan hämtas av intressenter.

Deklaration

Vi upprättar deklarationer för bolag, ägare, närstående, enskilda näringsidkare samt privata deklarationer.

LÖNER

Vi kan ta hand om hela eller delar av er löneadministration. De kan vara allt från löneutbetalningar, frågor från anställda till upprättande av kontrolluppgifter.

BOLAGSBILDNING

Vid bolagsbildning av olika företagsformer kan vi ta hand om all pappershantering som ska till bolagsverket.

KONSULTATIONER

Vi kan ge er konsultationer kring skattefrågor gällande exempelvis deklarationer och bokslut. ni Kan få Hjälp med resultatanalyser och utveckling av företagets organisation. Med Hjälp av vårt enorma kontaktnät kan vi erbjuda konsultationer som omfattar det mesta inom ekonomi. Vi håller oss ständigt uppdaterade för att kunna erbjuda den bästa kompetensen.

OUTSOURCING

På ett effektivt sätt kan vi ta hand om hela eller valda delar av din ekonomiadministration, t.ex. betalning av fakturor, lönehantering, fakturering m.m. Om ni önskar kan ni välja att ha en konsult sittande på ert egna kontor för att finnas till hands för era behov.

Vi erbjuder också allmän juridisk, ekonomisk hjälp för privatpersoner och företag. Familjekonomisk planering m.m.

Det här är ett urval av våra tjänster inom ekonomi som vi utför. Det är ditt behov som styr vårt tjänsteutbud.

Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan dra nytta av våra tjänster.

På telefon 031-7629999 eller Maila till kontakt@hjalpidag.se

Comments are closed.