Bemanning

Bemanning

Låt oss på Hjälp idag bemanna ditt företag med extra kompetens. Så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Vi hjälper er med rätt kompetens i rätt tid.

Allt inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning.

 

Hjälp idag vill hjälpa ditt företag eller organisation att få rätt kompetens i rätt tid.

 

När ditt företag behöver ersättare eller extra kompetens ringer du oss. Vi ser till att rätt personal är snabbt på plats och att vi alltid hittar en så bra lösning som möjligt på våra kunders bemanningsbehov. Detta gäller oavsett om det är korta eller långa uppdrag.

Låt oss på Hjälp idag bemanna ditt företag med extra kompetens. Så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

REKRYTERING

Vi hjälper dig gärna med hela rekryteringsprocessen från kravprofilstagande till anställning. Alternativt kan vi stötta dig med utvalda delar när du själv genomför en rekrytering.

Utifrån dina behov optimerar vi sök och annonskanalerna för att hitta  rätt kandidater och för att kunna hitta både aktiva och passiva jobbsökande.

JOBBCOACHNING

Hjälp idag vill gärna hjälpa dig som riskerar att bli eller redan är arbetslös och är inskriven på arbetsförmedlingen. Du skall vara intresserad och engagerad av att hitta ett nytt jobb. Vårt upplägg är ett individuellt program som baseras på dina förutsättningar, önskemål och livssituation.

Ett jobbcoachningsprogram är en transportsträcka mellan två lägen, mellan det läge du just nu befinner dig i och ett annat, framtida läge. Med fokus på ett nytt arbete. Under jobbcoachningsprogrammet har du tillgång till en eller flera jobbcoacher som ger dig råd och vägledning.

Du har väldigt stor chans till nytt jobb eftersom Hjälp idag har Sveriges bredaste utbud av tjänster och samarbetar med de bästa i varje bransch.

Kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans hitta en så bra lösning som möjligt för dig. På telefon 031-7629999 eller Maila till kontakt@hjalpidag.se

Comments are closed.